Monday, July 21, 2008

aku rindu lagi !



last week'n aku n family blk kg...aku nak gi kubur abah...tp asek x sempat je..slalunye kekangan tu dtg dari safiya...ditambah kesuntukan mase..rasa mcm sekejap sgt aku blk kg kali ni...nk gi kubur abah,x berani nk bawak safiya...nnt die demam n x bole tido mlm mcm dulu...

so utk mengubat hati aku yg rindu...time nk blk ke KL aku mintak mr.jam ikut lalu dalam...laluan kg....x yah ikut highway...so that aku bole tgk kubur abah dari dalam kete...

ye...aku dpt tgk kubur abah...hati kecik aku beri salam pada smue ahli kubur...salam aku pada abah beserta lambaian...aku lambai kubur abah...sambil bibir aku panggil.."abahhh"...aku nangis teresak2...aku hanya dpt tgk kubur abah dari dalam kete sambil kete berlalu pergi...aku sedekahkan fatihah sambil airmata laju turun di pipi....

safiya mcm paham...die mcm nk pujuk aku..die tgk aku then die sandarkan kepalanye ke dada aku...safiya rasa ape yg aku rasa,,, :(

mr.jam peluk bahu aku...tenangkan aku seadanya...

raya kali ni adalah yg pertama tanpa jeritan n riuh rendah suara abah :(

al fatihah utk abah...

8 comments:

mama ranggie said...

kerinduan itu menajar kite erti sabar..sabar ye yang!

nasazfrog... said...

bersabar lah beb,,, kite paham perasaan awk,,

arianna adrizal said...

kita sedekah al fatihah.
semoga rohnya aman di sana.

haJa*darLingZ said...

sedihhhhhhhhhh....nangis dh tau.xpelah kak sri...semoga tabah ye.

ratna said...

alfatihah utk arwah ayah awak. semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg soleh. amin...

supermummy said...

sedihnya baca entry ni..kuatkan semangat ya!

mummysyafie said...

fea..sedih setiap kali kiter baca entry pasal arwah abah awak..kiter pun hairan nape kita baca posting awak n senang² je airmata ni jatuh..

alhamdulilah..ayah kiter masih ada lagi..tapi kiter rasa macam kiter dah bazir kan banyak masa...sbb nya dulu kiter ngan ayah kiter rapat tapi lately macam ada jurang lak..kiter takmo bila dah takde baru rasa menyesal..doakan kebahgiaan ayah kiter erkk..


Al-fatihah untuk arwah ayah awak erkk..semoga dier tenang disana

fealize_eleanoer said...

every body :

thank you every one! :)