Wednesday, June 25, 2008

kakak angkat saya xcident!


ni kakak angkat saya...kak sal kesayangan saya...

die excident baru2 nih..mase kejadian berlaku ..die br lps amik anak2 die dari sekolah n nak balik rumah.sampai kt bulatan Mardi ade satu penunggang motor ni,mcm teragak2 nak jalan terus..tgk mcm tu,kak sal tekan la minyak ingatkan die bg kak sal jalan dulu..alih2 motor tu pon rupenye pulas minyak jgk...nak elakkan moto tu punyer pasal,kereta kak sal naik bukit n terus terbalik empat tayar ke atas...

sebbaik org ramai kt padang bola situ...diorang kuarkan kak sal n anak2 nye cpt2 dr dlm kete coz minyak da tumpah2...keadaan kak sal mase tu semi-kritikal coz bleeding byk sgt...

yang saya x bole lupe menurut cite anak2 nye..kak sal mcm da nak putus nyawa..saya antara org yg parkinson bile dgr berite tuh n terus pecut ke hospital serdang..


alhamdulillah...allah masih nak pjgkan nyawanya...die slmt n da sembuh n now da kembali bertugas spt biasa stlh 2 minggu mc.. :D
alhamdulillah ! ;)

11 comments:

BATU said...

siannyer..

kim salam kat kak sal tu...

ank2 dia camner?? budak motor tu??

saper amik gambau nih?

puterikurekure said...

ishh..seriau ek..

sampaikan salam kite kat kak sal tu ye...

PuteriSatu said...

alahai ya ke..teringat catriona pelakon tu dulu kan...cedera parah..tapi tuhan panjangkan umur dia....sihat sekarang...

@cu SaYaNg said...

anda telah di tag
sila amik soalan anda di blog saya
sekian, terima kasih

hOtMaMa said...

huishhhhh..ngeri aku citer pasak eksiden neh.. nasib baik semua selamat..

faisal said...

Innalillah...nasib baik kak sal tu selamat,huhu..ngeri betulla kalau kemalangan2 camni,huhuh...sampaikan salam untuk kak sal kak ye..:) smoga cepat sembuh..

Mommy Lily said...

nasib baik tak ape2...takut la tengok.. kdg2 motor ni nyusahkan org je (bukan semua laa)...mencelah2 pon boleh bahayakan org gak

fealize_eleanoer said...

batu:
i'allah..akanku smpikan salam mu itu..anak2 die injured minorje..sebbaik x teruk sgt..budak moto tu cabut lari tgglkan ksal mase accident tuh..husband ksal yg amik gmbr ni.

puteritotis :
i'allah akan dismpikan kiriman salammu itu..

fealize_eleanoer said...

puteri1:

tulah kan..malang ni x de bau..kalo boleh bau sure kite elakkan ,kan?

acu:
alahai acu,tag org yg dolu2 tu pon mak x reply lg noks!

fealize_eleanoer said...

hotmama:

a'a..slmt smuenye alhamdulillah...hr tuh mase party anak mak kt kfc die pon ade noks..ko pasan x?

faisal :

i'allah yg..akan dismpikan...tq on behalf

fealize_eleanoer said...

mommylily:

takut kan..sy yg br dgr je berite tu da menggigil satu badan x lalu dah nak makan mase tu...mase tu tgh amik dinner kol 7pm...kadang2 budak2 moto ni mmg suke wat susah org..tp btl la tuh..bkn smuenye mcm tuh.. ;)