Wednesday, June 18, 2008

estee lauder model search part 3...

sebelum nak cite ni..aku nak gelak lagi skalikkk...
hahahahahahaa!!! sebab ape aku gelak...sebab aku suker nak gelak lah...
sorilah aku lmbt update,bkn ape ..kebizian melanda...ni pon br habis bengkel,sgt menjengkelkan okehhhh...fuhhh..penat otak mak,nyah!
sbnrnye aku segan nk tunjuk gmbor2 aku fotoshoot ni sbb x cantik pon..ditambah dgn style aku yg dah x pandai lg dah nak berposing sbb hampir dua tahun tgglkan shooting mooting niehh!!..korang pon sila gelak okehhh... har har har har !!!
saya suke gmbr nih !

dan jugak gmbr nih....

yang ni so so jeks!

ni gmbor aku sakit blkg...muaahahahaha!

ni gmbor aku cekak pinggang marah safiya...hehehe!

ni muke aku time goda mr.jam kesayangan guwe !...hiks!

aku klakor,rasa geli hati tgk gmbor ni..motipp ape ntah pegang bahu.sila gelak!! hahahahaha!!

yang ni lak...ermmm...ntah...xready sbnrnye mase nih...

ni kunun2 jemala patik sakit,tuanku!!! :))

x suke tgk gmbor nih...apsal ekk..ntah !

ni pon x brp suke sgt!

yang ni jgk!
ni gmbor iklan Colgate! hukhuk(doplohpat juta kali)

oleh sbb aku suke gmbor tuh..aku pon letakkan kt sblh tv dan di sisi lilin kaki safiya..haaa..lilin kaki safiya tu kami buat mase genap umur safiya setahun...kiut kan...va va va va!!!
saya tau gmbr saya x lawa okehhh...diam2 sudaaa!..opss..telebih pulakk! :D
ok geng...adios..aku nak berambus..
chalooo beteh! ;)

17 comments:

mummysyafie said...

fea..cantik apa..

tak semua orang yg dah jadi mama leh maintain vogue tau..taniah arr

PuteriSatu said...

eh lawanye....memang lawa..tak de la gumuks..dah sedang-sedang tuh...kurus sangat nanti tak lawa gak...lawa..lawa....

puterikurekure said...

hehehe..
cun apa!

peeewiiiiiiittttttt!!!!!!!!

fealize_eleanoer said...

mummysyafie:

belum maintain lg ni mummy... huks!

puterisatu :

sy suke kurus la mama...nak kurus jugak..nak jugak!! ;)

fealize_eleanoer said...

puteritotis :

ehh...ade amy search ekk ?...;)

hOtMaMa said...

cun siotttt!!
syabas nyah..ko mmg vogue da vassstt!

13may said...

fewiittt!!!!! fewiittt!!!!!

hehhe hehhe

HAPPYIRFA said...

SALAM..
aku suka tgk org amik gambo cantik2 tp kalau aku sendiri..aku malu nak posing..hu hu

faisal said...

amboi akku sorang ni..cam anak dara je..cantik kak!!! macam bukan dah ada anak sorang je,kekeke..even dah lama tinggal tapi masih ada skill lagi tu,hehe..

Aleeya said...

hahaha lawak la ko nehhh, mana ade tak lawa, aku nengok semua cun2 belaka...aku soka semua gambo ko tuh hehhehe

hotmama!!!!

fealize_eleanoer said...

hotmama :

vogue kehh..?? :p

13may :

ade lg amy search kt sini... huhu!

fealize_eleanoer said...

happyirfa :

aku lg malu siot!...tegang2 muntut ni haa posing2 bagai...har har har! :D

acai :

malu i ;) huhu..

fealize_eleanoer said...

aleeya :

mana boleh amik gelaran hotmama tuh...kang marah hotmama sbnr..haks!

dYnA said...

hAwT mAmA! i LikE ;)

Mommy Lily said...

cantik la dia...

masih anggun cam anak dara lagi tu... bila nk berlakon lagi?

fealize_eleanoer said...

dyna :

b kewl bebeh!;)

mommy lily:

nnt dulu kot mommy..blm bersedia lg..

Hannan said...

ewahhhh
cantik ni
mengalahkan model seventeen magazine... :)