Monday, June 16, 2008

estee lauder model search part 1...

wahhh....tgk tajuk da tau gedixxx...besa ler mak kan giler glamer...hahahahakkk!

lama btl kan aku x update...byknye sarang labah2 kt sana sini...ehh..sarang semut pon ade...hakkss!

kali ni entry aku ade part2 okehh...yg sbnrnye 2 minggu sudah aku ade beli perfume estee lauder limited edition n aku pon belikan utk mr.jam jgk(hubby aku la tuh) ..belikan utk die for men punyer la xkan nak belikan for women lak kan...x psl2 kang bertukar spesies kannnn...

perfume laki den lupo lak nak snap gmbornye...excited siot...beli dua perfume tu regenye 3angka la..maleh den nak bg spesifik figure sbb ade org yg bc entry ni ckp hambo ni suko riak2 bagai..lantak ler deme!

mase da beli kt mahkota parade tu cina tu ckp.."miss..u know what..u entitled for 1 entry to be 1 of the contestant for Estee Lauder Model Search!..u wanna have a shot??.." die bgtau aku smbil aku terkebil2...laa..ade peraduan rupenye..."i'm not qualified la miss...i'm fat.." aku bgtau die..tp mata tu dok pandang2 jgk la ads yg die tunjuk atas meja sblh kanan tuh...tgk pulak cth model yg bergambor tu alahai...kurusnye nak banding dgn aku yg raksasa niehhh...jauhla panggang dari apinye...die ckp lg "ehh..ur not fat la miss...plus this contest got 2 different section bla bla bla..." die dok menerangkan kt aku...

aku pandang mr.jam..mr.jam dok pandang2 aku atas bwh..."mama nak ke?"..."nape x boleh ehh??"...kalo nak teruskan la..papa ok jek..." ...yahoooo aku pon amik pen isi borang tuh dgn kepoyoan yg jelas terserlah...si safiya da dok pegang2 kaki aku mintak dukung..hukhukhuk2...tepi sket safiya mama nak jalankan misi nihh..

yg benor nye da lama sgt da aku x buat any photoshoot nihh...da kejung rasanye nak tonggang tonggek buntut nak bergmbor...huhuhu...tgh2 isi form tu pon rasa mcm yakin x yakin je..tp bile pk2 blk apa salahnye...da duit aku kan..suke aku la nak wat ape...plus,dpt la aku gmbr2 kenangan ber"photoshoot" slps genap sethn kelahiran Camelia ku terchenttaaa....lgpon aku bukannye bajet lgsg nak menang...jez try suker2x laki tiri mak bapak aku jekkss...sape nak marah kan..laki mak pon da izinkan...so..ade sape nak marah..sila jalannnn!depan ade traffic lite amik kiri masuk gaung yekk !


cantik kan botol perfume nih...aku mmg suke kumpul benda2 limited edition nih..aku suke sbbbbb.... aku suke la...ape lagikk...gegegegege!


motippp amik gmbor Nissan Murano niehh??xde motipp pape ..saje je nk tunjuk kete idaman den selain BMW 3 series...boleh ke dapat nihh...tepuk dada tepuk muntuttt...tu aku tepuk aku nye la..korang tepukla yak korang sendirikkk...hahahaha...

bersambung ke part 2...tunggguuuu!!!!

6 comments:

*haJa*darLingsz said...

alahai...ada part2 ke??suspen2...tp mng kelassss la...perfume tu best la.tp den xmerasa le nk beli...hehehe...

mama ranggie said...

wangi x perfume tu?

fealize_eleanoer said...

haja :

hahahaha...rasakan penangan part2 citeku...ngeh ngeh ngeh !

mamaranggie:

wangi bangetttt...! ;)

puterikurekure said...

hamboi..hamboi!

faisal said...

tak pernah bau lagi perfume tu,hehe..best ek kak bau dia? nak try gak, perfume dah nak abis nih,hehe..lelaki punye perfume mmg standard 3 angkalah kan kak,huhu

fealize_eleanoer said...

puteritotis :

:D

acai :

sedap tau haruman yg utk men punyer..beshh!rasa nak cium hari2 laki den tuh...;))