Wednesday, May 14, 2008

Safiya Camelia Buffday Bash !!!

Seronok sgt semalam tawwww....
yelah...x sangka jugak lebih 50 orang yg dtg...smpi kan kena pinjam seksyen sbelah lg kt KFC nunnnn...mau x nyer...seksyen yg aku reserved smuenye penuh kannnn....mak soke mak soke !!!

dan yg best jugak Hot Mama ni dtg okekkkk...dua org member blog dtg...sorang lagi tuh kak Fetty...die ni wajib la dtg sebab jadi mak nye photographer kaannn...

bile jumpe Hotmama secara live x sangka sgt die lemah lembut dan mesreeeee jer orgnyer ...haa gittewww...tgk gmbr kt blog nunnn mcm garang je orgnye kannn...x kenal maka x chenttaaa...haa..siap aku comolot bagai dgn die tauu...si Shasha tu keletah laa...sronok sgt tgk anak2 ku ni kannn...
gmbr2 mase party..cewahhh...party kehhh??? gmbr akan diload kemudian coz nak tggu gmbr dari Fetty...haa..kak Fetty...gmbr tu kasi cantik2 okehhh...kasi ilang mak nye jerawat ni...perut mak tu kasi kempis..bdn mak tu kasi mcm angelina jolie...hhaa kau..gituuu...
gmbr safiya x dpt amik ponggg...aku x done nak pegang kamera...dok nyibok ke sana ke mari...mak pengantin kan besa ler...dah blk rumah br teringat nape le x dpt nak amik gmbr safiya mase tgh kiut tuh...byk hadiah safiya dpt okehhh...collection pon..hikss...harus la masuk dlm ASW safiya tuh...jgn dilupe ok...pagi ni gi kije pon dpt hadiah lagi dari Kak ros..x sangka dpt lagi ...huhu..

ni gmbr hadiah2 nye...











ni baru je dpt tadi...Shaz bagi...hoyehhhhh! ehh...bagi pihak Wafiy anak teruna nye Shaz...;)

tengkiu kepada semua yg dtg semlm...yg bagi hadiah,yang bg collection kt safiya...tengkiu2...harap2 jika ade rezeki lebih tahun depan aku wat lagi..i'allah...

daaaa!

13 comments:

hOtMaMa said...

nyahhhhhhh..sukanyer mak!! mmg tak sangka arr kita dpt jumpa jumpaan cemolot2 gitew kan..!! wah gitew... muka mak neh ada nampak garang kah kat dlm blog...pitam!! sorry sangat2 tu jerk yg mampu mak beli, sbb mmg last minute, takut tak sempat la... dah la masa mula2 tu tak der rasa nak pg pown... last2 minute plak baru terasa2 nak datang kan... tu yg mmg tak sempat sangat2 tu.. tu jerk la yg ado.. lg pown biar la nanti si safiya tu berlatih main masak2, esok2 ko jugak yg senang..tak gitew... hiks..!

SHIMA BATU said...

cium safiya utk aku...

nk bg hadiah..ramai sgt dah bagi ni.

Saper yg dlm blog hotmama tu?
Mak kau ker @ mak Aie..tak nampak muker la...

puterikurekure said...

wahhhhhhhh!!!!!

tak sabar nak tunggu gambar2 itu di upload. sila upload cepat2 ye! :)

fealize_eleanoer said...

hotmama :
skang2 ni pown die da sibuk tlg aku kt dapur nok...tlg sepah...gituu...

shima :

kalo nak bagi tu,sila teruskan niatmu itu okekk..:) namanye Hot Mama...hahaha...nama betul Lela ke hape..gitu ler...

fealize_eleanoer said...

shima batu :

lupe lak...tu MIL aku...mak aku blk s'pore la..xde kt sini...

puteritotis :

tu kena tanye cikpuan fetty tu bile nak upload...hikss !

viruspadu said...

menjeles2

nak sgt pergi tauuu

huhuhuhuh... takpelah takde rezeki

hepi besdayyyyyyyyyyyyy safiya

fealize_eleanoer said...

vp:
tengkiu..

SHIMA BATU said...

wei pompuan..hotmama tu aku tau la...

aku tanyer saper yg pegang safiya dlm blog hotmama tu.

Mak kau ker @ mak Aie..?

ko paham soklan tak ni?

SHIMA BATU said...

woit...sorrie..

kau dah jawab soklan...
terlepas pandang...

jgn mare hah... :))

PuteriSatu said...

hepy besday tuk safiya..semoga membesar dengan sihat dan bijak..dan menjadi anak yang soleh insyaallah... salam sayang dari auntie pu3 sekeluarga..

@cu SaYaNg said...

thn dpn i'Allah mak join...hahahaha

fealize_eleanoer said...

batu:

:p ade jgk yg kena batu batuan ni kang.. :))


pu3 :
tq ;)

acu :
dtg jgn x dtg

ezrazlin said...

Hey there..
I'm selling this lovely cupcakes for RM2.50 a piece, it's home-baked, if you're intrested and planning a small farewell gathering for a friend at your office, a birthday party or even a wedding, I do take big orders and if you want more information, u can call me at my number 012-2987347.
Check out my blog at..
http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/cupcakes-theme-happy.html
tQ for your support..