Tuesday, May 06, 2008

kegembiraan berkali ganda...

hepiiiii lagikkkk...

asek hepiii jek aku ni kan...yelah hepi psl anak da leh berjalan walaupon baru 11 bulan...da ade gigi walaupon lmbt kuar nye... hueh hueh4x....

nak kongsi dengan korang wahai sahabat ku skalian... 13 May ni adalah hari yang paling bersejarah utk aku....sebabnye...pada tarikh inilah Safiya Camelia aku dilahirkan dan pada tarikh ini jugalah Hari Ibu sedunia disambut...maknanye aku menyambut hari kelahiran Safiya plus dgn aku menjadi ibu pada sambutan Hari Ibu Sedunia........waaaahhhhhhhhhhhh!!!! sonokkknyerrr...

aku tgh pk2 ni kat mana nak sambut besday anak dara aku tuh...Cameraman i'allah dah ade....mula2 plan nak wat kat uma...tapi memandang aku laki bini bz bisnes...gamaknye kenala wat kt luar spy senang kami menguruskan masa...PENGURUSAN MASA sgt penting buat aku dan hasben skang nih...

korang ade cadangan x? hasben aku kate wat kat Pizza Hut Alamanda...aku cadang nak wat kat The Lemon Restaurant kt The Mines...tp kami masih berkira2 lagi nih kat mana tempat yg betul2 sesuweiiii...x nak la mahal2 sgt kang membazir pulok...tapi x nak tmpt murah2 sgt nnt sambutan nye jadi x beshhh...maknanye yang ok2 la...

korang ade cadangan x?idea plz....

14 comments:

viruspadu said...

buat kat mcD or KFC pun best jugak

lepas tu pggl la ronald ke... budak2 mesti suka

fealize_eleanoer said...

vp :
ade gak ter pk nak wat kat situ2 tp makanannye mcm x variety sgt la...plus ade sedara mara belah suami yg x brp makan sgt burger2 ayam2 nih...tp tgkla nnt mcm ni..akan di pk kan jgk idea ni...satu cadangan yang bijak bijak !

puterikurekure said...

wat kat mc d atau kfc.

sebab diorang kan ada pakej for kids party. fun sket la.

but its up to you. mana2 pon bolehh....
:)

m i n e r a l . . . said...

the lemon ok...bole tahan masakannya...
sy cadangkan pergi alamanda...
mkn kat penang street ke... pon ok
utk family.

fealize_eleanoer said...

puteritotis :

ye ke...ermmm...

ok...akan di pk2 kan...

tengkiu darling...

fealize_eleanoer said...

mineral:

penang street ekk...ok...nnt saya usha...kalo sempat la...hiksss ;)

lindosh said...

kalo keyepsee leh bawak ramai bebudak kat situ kan.. cam meriah gituk hehehe

Mommy Lily said...

eee dah pandai jalan...cepatnyeee...syoknyaaa mama dia

buat kt mcD pun best tau...

nasazfrog... said...

Mc D lerr sebba tema kartun kan besh nanti safiya tgk kartun ingat dia besday buat kat situ....

haja said...

erm btlah kt MC...ok je gasenye kt situ.tu cadangan saya lah...

hOtMaMa said...

wahhh..dah nak masuk setahun dah Safiya! hepi 1st besday Safiya..!!

buat la kat McD.. or Kehepsi ke.. kat A&W pun boleh gak.. kat Burger King pun ok.. kat tempat2 mcm tu dia org ada pakej utk besday party..!~matilah banyak sngt tempat mak cadangkan..hihihi..!

arianna adrizal said...

pizza hut besh tp anytime je bole jd crowded.
fast food restaurant yg ada clowns mesti budak2 suka tp ada gak yg takut. hehe..

fealize_eleanoer said...

to everybody :

ok kengkawan...saya buat kt KFC... ;)

ArELeEz said...

wah3..! terror la timing! hiks..