Friday, May 09, 2008

jemputan ke besday party safiya...

salamz kepada smue bloggers yang disayangi,dikasihi,dan dihormati ...

berdirinyer saya di sini adalah untuk menyampaikan titah...erksss...mcm nak berdebat la pulokkkk...hikssss..

xdela gurau ajerkk...cenggini...aku n husband da wat keputusan utk menyambut besday party safiya kt KFC Equin Park berseblhn dgn Petronas Equin Park...dgn berbesar hati saya menjemput kawan2 bloggers smue utk dtg meraikan hari bersejarah anak dara saya tu sempena kelahiran nya yg PERTAMA.wahh sonoknyer...

majlis saya buat pada hari Selasa 13 Mei 2008 kol 8.30 mlm...adalah lebih afdal jika rakan2 bloggers dpt call saya terlebih dahulu sbb sekiranya makanan x cukup kang,haru kang saya kena bambuuuu...no fon saya 016-2246256..awas..jgn buat panggilan palsu kerana hp saya dpt detect org yg suke buat jahat..lantas virusss Trojan akan dihantar....cewaahhhh...ampunn cik viruspadu...pinjam kata2 hang nooo...

okehhh...jemput dtg ye...sekian...maceehhhhhh... ;)

14 comments:

ArELeEz said...

alaa..
keje la pulok!

hOtMaMa said...

huhuhu...dekat banget dng rumah mak tuuuuu!! x sampai setengah jam dah leh sampai..!!
waaaa..ko guna no DiGi ekk.. mak sker...mak sker.. eleh... setakat kalau ada pemanggil hangit tu.. bila2 masa mak buleh tlg check kan.. dun wori ok..!!

viruspadu said...

alamak 13 mei yer...
huhuhuh... takpelah, nak cite sini mcm tak best plak, nanti kita YM2 la ek

SHIMA BATU said...

kalau pegi dapat hadiah tak?

fealize_eleanoer said...

areleez:

xpe...

hotmama:

haaa..da tau dkt tu,x reti2 nak dtg... ;)

fealize_eleanoer said...

vp :

it's ok...nnt kite YM yek

shima :

x dptnye ...hikss ;)

Aleeya said...

uiksss tak jauh tu dari putrajaya, ni equine kat seri kembangan ko??

hepi besday in advance to safiya

13may said...

aiseh...jauh la plak...

kalau tak, bleh celebrate sekali :D

fealize_eleanoer said...

aleeya :

a'a...mmg x jauh..

13may :

xpe2...

@cu SaYaNg said...

kengkawan seopis x d jemput ko? :D

fealize_eleanoer said...

pyah :

jemput... :)

haja said...

gase cm nk g jek...tp nnt den tnye laki den dulu..kot dia bz...payah gak kan..nnt den sms yooo

fealize_eleanoer said...

haja :

hoyehhhh...mari2... !

m i n e r a l . . . said...

laaaaaaaaaa wa terlepas post ini ka... kekekeke
kalau tak leh gi..

maklom la hari2 wa lalu KFC equin park tu...jeejej serius seyyyyyy