Tuesday, May 13, 2008

HEPI 1ST BUFFDAY SAFIYA CAMELIA...



alhamdulilahh....nak kate suker pon ye...mcm nak meleleh airmata pon yer....
tp hari ni sayer sgt gembira okeh....sgt2(18juta kali) gembira....hari yang dinanti muncul sudah....Safiya saya menginjak ke umur SETAHUN....

hellloo...setahun okeh....diulang suara...SETAHUNNNNN...!!!! setahun yang penuh kenangan manis...pahit tu adalah sikit...mase tu die kt NICU HB Melaka...tp yang manisnye melebihi kepahitan tu..and melebihi segala2nya yang ade dalam dunia ni....termasuk la melebihi planet2,bintang,taik bintang dan segala mcm benda yg ade kt angkasa tuh...

terlampau suke arinih smpikan rasa duit ni smuenye aku nak habiskan kt safiya sempena majlis die malam ni...wahhhhh....emo nye...hikss...ohh ya...alhamdulillah bisnes gue bertambah kencang....masyuuukkkkkk....rezeki berlipat kali ganda Allah nak bagi nih...
syukur alhamdulillah....aminnnnn..
***tahniah kpd kaklong aku yg br dpt tahu die pregnant pagi tadi...rezeki lagi Allah lipatgandakan...tahniah ye kak !

12 comments:

hOtMaMa said...

HAPPY 1ST BIRTHDAY TO SAFIYA CAMELIA!!..MUAHHHH..MUAHH...MUAHHHHHHH!!

ye nyah..tau tak per...mcm tu la rasa bila dah ada anak kan... sangat indah ok!!

can't wait to c u bebeh..dis nite!

shazlyna said...

SELAMAT HARI LAHIR SAFIYA CAMELIA YANG PERTAMA
SEMOGA MENJADI ANAK YG SOLEHAH
DAN TAAT PADA IBU BAPA
KIRIM SALAM PENUH KASIH PADA SAFIYA
MALAM NI, WAFIY RASANYA TAK DPT DATANG SBB MLM2 WAFIY NAK MEMERAP DGN MAMANYA.
TAPI JGN RISAU HADIAH UTK SAFIYA DAH ADA, NANTI WAFIY BG HADIAH TU KAT MAMA SAFIYA YER.
NI WAFIY NYANYI UTK SAFIYA YER
"ALLAH SELAMAT KAN KAMU
ALLAH SELAMAT KAN SAFIYA CAMELIA
ALLAH SELAMAT KAN KAMU"
aku ingat majlis tu siang, ko taulah mlm2 ni aku mmg tak leh ke mana, si zaher blik tak tentu time
nanti kita jumper lah yer

haja said...

happy besday safiya....moga pjg umo..murah rezeki n mmbesar ngn sihat ok...

fealize_eleanoer said...

hotmama :

yah yah..can't wait 2 c u 2... ;)

shazlyna :

wah...siap ade lagu lagik...okeh nnt aku sampaikan pada safiya yekkk...

fealize_eleanoer said...

haja :

tengkiu2... :)

nasazfrog... said...

alorrr... hepi bezday cyg,,,semoga sihat sentiase, klu autie dekat leh pegi... mama nyer nanti tepek party nyer tau,,,

flush said...

happy bday to her.. tarikh yg unik.. sama birthday dgn www.13may.blogspot.com

@cu SaYaNg said...

Hepi Bufday Safiya...
sori nyah..mak x dpt join

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

i'allah...cameraman nye dah ade...
ehhh...camerawoman... hiksss...

flush : a'a la kan...br perasan la...ecececehhh.!

fealize_eleanoer said...

acu :

ko mmg tau....sedih la ko x nak join...
yelahhh2...tahun depan janji tau ko kena dtg okehhhh...;)

PuteriSatu said...

happy besday tuk safiya..semoga panjang umur dan membesar dengan sihat bijak dan pandai....

fealize_eleanoer said...

puteri1 : tengkiu