Wednesday, May 28, 2008

aku rindu kan abah ! :(


abah...kngah rindukan abah....

rindu sgt2! :(

ya allah...kenape kerinduan ini menjadi2...

betapa kepinginnya hati aku nak dampingi abah...

ya allah...tenangkanlah hati hamba mu ini... :(

16 comments:

Mommy Lily said...

salam fealize..

maaf dah lama tk kesini...maklumlah tahu kan lily sakit...

selamat hari jadi to baby comel tu dah jadi setahun yee...

rugi jugak i tktau the besday party kt kfc tu....kita mmg kt area tu selalu...gi jusco la, gi kfc tu la. umah kita kt tmn puncak jalil je...masa tu kita kat spital...kalau tak boleh bawak lily join sama..huhu..next year ada lagi kann..? wah !

byk2 bacakan doa tuk arwah..doa anak mesti sampai dan akan sejukkan mereka2 di alam sana...sabar ye

fealize_eleanoer said...

mommy lily:

i'allah..next year buat lagi tp x pasti lg kt mana....

lily da sihat kan...alhamdulillah

i will...mmg slalu doa utk abah :(

Aleeya said...

fealize..

alfatihah utk arwah yer
semoga digolongkan di kalangan org beriman.amin..

supermummy said...

hi..saya baru first time drop by sini..sedia baca pasal arwah abah awak..tp talpe, awak hadiahkan al fatihah byk2 utk dia..anyway, saya link kan blog awak kt blog saya..jemputla lawat ya
http://malaysiansupermummy.blogspot.com

SHIMA BATU said...

bila ingat,
jadi rindu,
bila rindu,
bykkan sedekah...
hadiah utk dia..tanda syg

Al-Fatihah :|

Mommy Lily said...

mama, mintak alamat..nanti e-mail kita rina.sabree@yahoo.com

tq

fealize_eleanoer said...

aleeya :

amin..

supermummy :

i'allah tq

fealize_eleanoer said...

shima :

amin..tq

mommy lily :

emailed !. :)

ArELeEz said...

al fatihah utk arwah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

alfatihah tuk abahhh...

flush said...

alfatihah utk arwah.. Allah lebih sygkan dia.. byk2 kan lah bersedekah utk arwah..

KV said...

sedekah al fatihah buat arwah. Kv pun bila rindu arwah mak dan ayah mmg menjadi jadi, dok terbayang bayang kenangan bersama dorang.;(

haja said...

sobs...sedih la baca entry ni.ape pun, bnyk2 doa ye sis...

ezrazlin said...

al-fatiha! semoga roh dicucuri rahmat! doa byk2 utk arwah..!

fealize_eleanoer said...

everybody :

tq uols! :)
amin!

mummysyafie said...

al-fatihah untuk arwah yer fea..

n3 awak kali ni mengigatkan saya pada bapak yang jauh