Friday, May 30, 2008

cantik x????




koranggggg....

gmbr safiya da dpt wehhh...penantian aku selama seminggu ++ akhirnye berbaloi bile tgk hasil kije cik Fetty ni ...mmg meletooppssss laa hiksss ;)) ...tp frust jugerkk sbnrnye bile pakej yg dijanjikan ade frame gmbr included..tp bile dpt gmbr framenye x dpt...sob sob sob..katenye frame tu da habis terjual...pulak !..xpela...fetty gantikan dgn album kaler PINK gittewww...cik VP sila menjeles yekk!



nak tgk x koleksi gmbr2 safiya mase buffday die baru2 nih ?sila klik kat link ni yek

SAFIYA CAMELIA BUFFDAY BASH ! :D

harga pakej ni cume rm299 sajorkkk...so...sape2 nak amik2 gmbr baby ke kawin ke tunang ke hape ke...bole la hire makcik ni yekkk...ok la..puas hati sgttt!!! :D

enjoy the photo yekkk...
da!!!!

****p/s ---> 10 q to kak izan,eja n sape lg yg bg hadiah tu yekk..x sempat nk load dlm blog nih.. hihihihi !

Wednesday, May 28, 2008

aku rindu kan abah ! :(


abah...kngah rindukan abah....

rindu sgt2! :(

ya allah...kenape kerinduan ini menjadi2...

betapa kepinginnya hati aku nak dampingi abah...

ya allah...tenangkanlah hati hamba mu ini... :(

Wednesday, May 21, 2008

mc'kieeeee.....thank you sooooo muchhhh !!!!

pagi2 lagi dtg kije td kan....kt box aku ade parcel....kat situ tertulis ditujukan kepada aku...
aku amik la...belek2 lagi...sungguh pelikkk....sbb org dlm UPM jgk yg anto...hhhmmm...hati dah mule tertanya2 nih...sape pulak secret admire ni kan...ahakkksss...perasan sengsorang...secret admire kunun...secret recipe adalah...hikksss...
aku pon bukak la....rupenyer... TARAAAAAA...
hadiah utk Safiya kesygnku rupenyer...drpd besfren aku...Mc'kie...
wahhh...bangga lagi nihh...rasanye dah seminggu berlalu tp still dpt hadiah lagi nih...tengkiuuuu mc'kie.....
x sabar rasanye nak kasi safiya posing pakai beg nihhh....bole bawak gi sekolah kan syg...ewaahhhh!!!

Thursday, May 15, 2008

saya tau....

saya tau ramai budak opis saya baca blog saya nih...

saya tau ramai yg dok perhatikan saya...

saya tau ramai yg x brp senang hati dgn saya...

saya tau ade yg menyampah dgn saya...

saya tau ade yg anggap saya ni mcm budak bodoh...

pesanan saya..."JANGAN RISAU,AKAN ADE TINDAKAN SUSULAN YG SAYA AKAN AMBIK..."

dan lagi..."MARI MENYALAHKAN SAYA ATAS SEGALA KESULITAN YANG TIMBUL ITUHHH..."

dan kepada yang suke mereport dan x de kije lain tu...pesanan saya..."SILA TERUSKAN USAHA MURNI ANDA...SEMOGA ANDA DILINDUNGI ALLAH !.AMIN!"

sekian....

p/s --- MANGKUK !
***mood aku ilang ditiup wind sepoi2 language***

Wednesday, May 14, 2008

Safiya Camelia Buffday Bash !!!

Seronok sgt semalam tawwww....
yelah...x sangka jugak lebih 50 orang yg dtg...smpi kan kena pinjam seksyen sbelah lg kt KFC nunnnn...mau x nyer...seksyen yg aku reserved smuenye penuh kannnn....mak soke mak soke !!!

dan yg best jugak Hot Mama ni dtg okekkkk...dua org member blog dtg...sorang lagi tuh kak Fetty...die ni wajib la dtg sebab jadi mak nye photographer kaannn...

bile jumpe Hotmama secara live x sangka sgt die lemah lembut dan mesreeeee jer orgnyer ...haa gittewww...tgk gmbr kt blog nunnn mcm garang je orgnye kannn...x kenal maka x chenttaaa...haa..siap aku comolot bagai dgn die tauu...si Shasha tu keletah laa...sronok sgt tgk anak2 ku ni kannn...
gmbr2 mase party..cewahhh...party kehhh??? gmbr akan diload kemudian coz nak tggu gmbr dari Fetty...haa..kak Fetty...gmbr tu kasi cantik2 okehhh...kasi ilang mak nye jerawat ni...perut mak tu kasi kempis..bdn mak tu kasi mcm angelina jolie...hhaa kau..gituuu...
gmbr safiya x dpt amik ponggg...aku x done nak pegang kamera...dok nyibok ke sana ke mari...mak pengantin kan besa ler...dah blk rumah br teringat nape le x dpt nak amik gmbr safiya mase tgh kiut tuh...byk hadiah safiya dpt okehhh...collection pon..hikss...harus la masuk dlm ASW safiya tuh...jgn dilupe ok...pagi ni gi kije pon dpt hadiah lagi dari Kak ros..x sangka dpt lagi ...huhu..

ni gmbr hadiah2 nye...











ni baru je dpt tadi...Shaz bagi...hoyehhhhh! ehh...bagi pihak Wafiy anak teruna nye Shaz...;)

tengkiu kepada semua yg dtg semlm...yg bagi hadiah,yang bg collection kt safiya...tengkiu2...harap2 jika ade rezeki lebih tahun depan aku wat lagi..i'allah...

daaaa!

Tuesday, May 13, 2008

waahhh...1st present Safiya nihh

wahhh wahhh wahhh...sgt kembang kuncup hati mak okehhhh...ewahhhhhh!

sgt terharu tauuu....safiya nyer party lom start lagi da dpt hadiah da dari acucyg ...yg x beshnye si P nih x dpt nak pi party my daughter tuh...alasannye sebab die tgh ON DIET....uuuwaaaaa.....next year mak kena wat party utk org2 yg tgh on diet jgk la...hikkssss...

tengkiu p....rasanye x dpt kat anak ni...mcm dpt kat mak nye ajerkkkk...hueh hueh hueh...

ada apa dalam itu beggg???!!!

taarrraaaa !!!!

toceh toceh! :D

HEPI 1ST BUFFDAY SAFIYA CAMELIA...



alhamdulilahh....nak kate suker pon ye...mcm nak meleleh airmata pon yer....
tp hari ni sayer sgt gembira okeh....sgt2(18juta kali) gembira....hari yang dinanti muncul sudah....Safiya saya menginjak ke umur SETAHUN....

hellloo...setahun okeh....diulang suara...SETAHUNNNNN...!!!! setahun yang penuh kenangan manis...pahit tu adalah sikit...mase tu die kt NICU HB Melaka...tp yang manisnye melebihi kepahitan tu..and melebihi segala2nya yang ade dalam dunia ni....termasuk la melebihi planet2,bintang,taik bintang dan segala mcm benda yg ade kt angkasa tuh...

terlampau suke arinih smpikan rasa duit ni smuenye aku nak habiskan kt safiya sempena majlis die malam ni...wahhhhh....emo nye...hikss...ohh ya...alhamdulillah bisnes gue bertambah kencang....masyuuukkkkkk....rezeki berlipat kali ganda Allah nak bagi nih...
syukur alhamdulillah....aminnnnn..
***tahniah kpd kaklong aku yg br dpt tahu die pregnant pagi tadi...rezeki lagi Allah lipatgandakan...tahniah ye kak !

Friday, May 09, 2008

jemputan ke besday party safiya...

salamz kepada smue bloggers yang disayangi,dikasihi,dan dihormati ...

berdirinyer saya di sini adalah untuk menyampaikan titah...erksss...mcm nak berdebat la pulokkkk...hikssss..

xdela gurau ajerkk...cenggini...aku n husband da wat keputusan utk menyambut besday party safiya kt KFC Equin Park berseblhn dgn Petronas Equin Park...dgn berbesar hati saya menjemput kawan2 bloggers smue utk dtg meraikan hari bersejarah anak dara saya tu sempena kelahiran nya yg PERTAMA.wahh sonoknyer...

majlis saya buat pada hari Selasa 13 Mei 2008 kol 8.30 mlm...adalah lebih afdal jika rakan2 bloggers dpt call saya terlebih dahulu sbb sekiranya makanan x cukup kang,haru kang saya kena bambuuuu...no fon saya 016-2246256..awas..jgn buat panggilan palsu kerana hp saya dpt detect org yg suke buat jahat..lantas virusss Trojan akan dihantar....cewaahhhh...ampunn cik viruspadu...pinjam kata2 hang nooo...

okehhh...jemput dtg ye...sekian...maceehhhhhh... ;)

Tuesday, May 06, 2008

kegembiraan berkali ganda...

hepiiiii lagikkkk...

asek hepiii jek aku ni kan...yelah hepi psl anak da leh berjalan walaupon baru 11 bulan...da ade gigi walaupon lmbt kuar nye... hueh hueh4x....

nak kongsi dengan korang wahai sahabat ku skalian... 13 May ni adalah hari yang paling bersejarah utk aku....sebabnye...pada tarikh inilah Safiya Camelia aku dilahirkan dan pada tarikh ini jugalah Hari Ibu sedunia disambut...maknanye aku menyambut hari kelahiran Safiya plus dgn aku menjadi ibu pada sambutan Hari Ibu Sedunia........waaaahhhhhhhhhhhh!!!! sonokkknyerrr...

aku tgh pk2 ni kat mana nak sambut besday anak dara aku tuh...Cameraman i'allah dah ade....mula2 plan nak wat kat uma...tapi memandang aku laki bini bz bisnes...gamaknye kenala wat kt luar spy senang kami menguruskan masa...PENGURUSAN MASA sgt penting buat aku dan hasben skang nih...

korang ade cadangan x? hasben aku kate wat kat Pizza Hut Alamanda...aku cadang nak wat kat The Lemon Restaurant kt The Mines...tp kami masih berkira2 lagi nih kat mana tempat yg betul2 sesuweiiii...x nak la mahal2 sgt kang membazir pulok...tapi x nak tmpt murah2 sgt nnt sambutan nye jadi x beshhh...maknanye yang ok2 la...

korang ade cadangan x?idea plz....