Wednesday, April 30, 2008

kisah safiya lagikkkk !!! ;))

koranggg....

hepinyer aku wehhhh...

nak tau x apsal...

safiya da BERJALAN wehhhhhh!!!..sukenye aku...tarikh keramat tu ialah pada 24.4.2008...siap aku tanda dalam diary okehhhh...terharu btl tgk die menapak...mengalir air mata siot...bukan sedih tauuu...tpi x tau la nape bole terkuar air mata....hahahaha...poyo la safiya nyer mama nih...

lagi satu...nak cite lagi nih...sbb teruja kan..ahakssss...29.4.2008 aku ternampak gigi safiya....hahahahaha...suka lagi sekalikkkk....tapi gigi atas kuar dulu,baru sebatang nk kuar...mentua aku ckp kalo baby kuar gigi atas dulu maknanye bby tu nanti bile besar kelak akan jadi kuat memerintah...ala...x kesa la..janji anak aku normal and da ok kuar gigi....hihihihikssss....risau gak memula tu sbb safiya x kuar2 lagi giginye...kengkawannye yg lain ade yg 6 bln lagi da kuar giginyersss...

xpe2...yg penting semuenye ok dan perkembangannye normal gituhhh..kan?anyway i'm hepi...hepi3x....hepi sesgt smpi lupe nak amik gmbr safiya berjalan and amik gmbr gigi safiya.ahakss..nnt aku amik gmbrnye dan letak kt post next ok..!

sayang safiya mama.....MMUUAAHHHH !!!!

16 comments:

nasazfrog... said...

begitu la perasaan seorang mama dapat tau anak dah tumbuh gigi,, dah bleh berjalan,,, satu perkembangan yang bagus tuh,,, time wani dulu risau gak lambat jln,,, genap umur setahun 5 bulan baru leh jalan,,, la ni dah bleh berlari dah. :)

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

tau xpe...safiya bkn setakat berjalan,da bole lari2 anak dah...klako sgt ! hiksss ;))

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

wah...

dlm x sedar,anak dah makin membesa ye yang!

viruspadu said...

tahniah2

syiok kan anak dah leh jalan

letak la video dia jalan huhuhuh...

kalu tumbuh gigi bawah dulu pulak, apa maknanya ek

puterikurekure said...

yeaayyy safiya!

u go girl! keh keh keh...

SHIMA BATU said...

tiap tiap kali safiya menapak kau kuar air mata ker?

:D

gambate safiya!!!!

selamat memerintah... :P

flush said...

rasanya zmn skg ni, blog dah mengganti diari kan.. rasanya tak perlu ada diari dah pun..

haja said...

uishhh samalah ngn dihah..og sume tnye bile gigi nk kuar..tp yg ada tu cam malu2 kucing nk kuar...skang dh nmpk jelas...belah bawah...hehehe.bjln blom lagik...

13may said...

hehe hehhe...

fealize_eleanoer said...

mamaranggi :

a'a kan mama...dalam x sedar da membesar bagai johan ! :D

vp :

tengkiu2...
kalo gigi bawah x tau la pulak ape maknanye...x kesa la ape pon,janji anak kite normal nyah ! ahaksss !!

fealize_eleanoer said...

puteritotis :

go girl !!! ;))

batu :

idokler tiap2 kali...1st time tu jer..x terceriter la mcmmane perasaannye...nnt ko da ade anak nnt ko tau ler perasaan nye camne. :)

fealize_eleanoer said...

flush :

betul tu...x yah diary lagi dah...
:D

haja :

x lama lagik berjalan la tuh :)

fealize_eleanoer said...

13 may :

hehehehe jugak !
:D

faisal said...

slm kak,
moga akk dah keluarga sihat2 hendaknye...waaa bialalah sy nak merasa kegembiraan cam akk tu,heheh..melihat anak sendiri mula berjalan,hehehe...:) tahniah kak..

fealize_eleanoer said...

acai :

tq dear...
cepat2 la kawin....
leh tgk anak membesar depan mata
;)

ArELeEz said...

congrats2..!