Wednesday, April 09, 2008

ini safiya saya...


ini safiya saya...die baru lps mandi...sejukkkkk katenyer.. :D


ini sandle safiya saya...kiut x? :D


ini safiya saya yang da tererr pegang botol susu secara solo,x perlu bantuan mamanye secara berduet,atau bantuan papanye secara berjemaah...


ini safiya saya mase tgh jawab soklan saya..."who is Safiya Camelia?"...dgn cargasnya die akan angkat tangan... heheh :D


ini safiya saya mase kena jaundice dulu...sgt sedih saya ok....bygkanlah sedara sedara..saya berkain batik dan berbaju sejuk serta dahi berparam,dtg hospital melawat anak saya yg kena tahan di NICU sbb bacaan jaundice nye hampir ke angka 30pt.angka normal 4pt saje ok...saya rasa sgt sayu,sedih,hiba dan rasa mcm nak kena meroyan pon ade...sgt terganggu ok...

tapi skang saya amat suke...sbb safiya saya skang adalah seorang yg sgt cantik dan berbudi pekerti...hahaha...ye ke...yelahhh...betul...x tipu...rindunye kat safiya...cpt la balik...

ok..bye :D

30 comments:

puterikurekure said...

safiya oh safiyaa.....

kalau kite ada baby comel cam safiya tu, memang akan rindu sentiasa pon. hehhehe..

peluk cium untuk safiya! mmuuuaaaahhhhhh!!!!!!!!!
:)

fealize_eleanoer said...

puteritotis :

tauu xpeee...

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

safiya camelia ya namanya...

nama second princess mama camielea izzati...lebih kurang spelling die tu kan?

fealize_eleanoer said...

mamaranggi :

a'a..lebih kurang kan,,,

:)

Aleeya said...

lor alo lo safiyaaaaa

tomeinyaaaaa dia..sexy le bertuala ...kasut safiya pun tesgt la cuteeeeeee

meh auntie kiss skettt
muuuahhhhhhhhhh3x

fealize_eleanoer said...

aleeya:

alololololololo.....

PuteriSatu said...

apapun safiya memang comel...terpikat dengan kasut safiya...comel..comel cam tuan kasut...wekekke....

nasazfrog... said...

beso dah safiya, mata bulat cam mama dia jugak,,, anak mama la katakan,,, :)

fealize_eleanoer said...

kasut dan tuan kasut sama comel..

tukang beli kasut x comel ke?

;))

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

da beso pjg dah ! :)

flush said...

ooo.. 30 tu sgt tinggi la ye.. apa effect kalau lambat rawat..

nak jd bapak ni, kena la tau sikit2..

fealize_eleanoer said...

flush :

efeknye kalo x rawat,hati die probably akan rosak...and bole kena penyakit yg bersangkut paut dgn saraf...ala..yg tulang blkg bengkok tuh...ape namanye yekk..spinal bifilda ke hape ke..lupe arr...lg satu kalo kena demam mase kena kuning tuh..elakkan panas badan melampau sbb otak bby boleh rosak...

sekian mekasih. :D

Aleeya said...

fealize

ko kena tag yer, sila la jwbbbb

arianna adrizal said...

comel je.. ;D

hOtMaMa said...

huhuhu...omelnyer safiya..!!

laaa..kesiannyer dulu dia kene joundies sampai mcm gitu punya teruk ker?? ha'ah kan dah la masa tu dlm pantang...mahu tak meroyan tengok anak kena sampai mcm gitu... sib baik ok & sihat walafiat dah...aku dulu shasya joundies sket jerk pun dulu kena amik darah siap bleh menagis mcm hapa masa tu...

kiss for safiya omel.. muahhhh..!

fealize_eleanoer said...

aleeya :

alahai..kena tagged ke?tagged yg dolu2 pon patik x jawab lagikk ..

huhu...

fealize_eleanoer said...

anne :

tengkiu :D

fealize_eleanoer said...

hotmama :

mak dulu mmg da nak kena meroyan da nyah...huhhhh...sebbaik la kuat semangat...

mase tgh pantang kite mmg kena kuat semangat kan...haru2 !

~LoVeLyZz CoRnErZz~ said...

wanbut dia tu dicukur erkkk...

haja said...

safiya pegi mane??...mama dia sedih eh??sob sob

fealize_eleanoer said...

lovely corner :

mana ade dicukur,,,

:(( die mmg kurang rambut tau..

:((

haja :

safiya ade je..mamanye je yg sebok!

HAPPYIRFA said...

salam eleanor..
email saya boleh?mawarni79@yahoo.com..jgn lupa yer

m i n e r a l . . . said...

cutenyer safiyaaaa....
salam-salam safiya...
leh kawan dgn baby boy uncle br lahir 19 march lepas...jejejej

fealize_eleanoer said...
This comment has been removed by the author.
fealize_eleanoer said...

happyirfa :

ok ;) tu bole on ym jgk kan?kite chatting la dulu yek

mineral :

boleh uncle...xde mslh...sy mmg suke ramai kengkawan... ;))

mama safiya b/p safiya :D

13may said...

:)

Mommy Lily said...

safiya semakin cantik cam mama dia laaa....

sandal lawa...beli kt mana tuu..?

fealize_eleanoer said...

13may :

:) jgk

mommylily :

kalo x silap sandle tu beli kt BebeHouse.

:)

nasazfrog... said...

lame no tak update...:(

fealize_eleanoer said...

nasazfrog:

:D baru je update...jgn mara arrr !