Thursday, April 24, 2008

Bio Aura...

hye korang...

as a loving wife to my wonderful husband...( cewaahhh !! )... aku dgn niat membantu perniagaan suami... ingin menolong beliaw mempromosi kan benda nih :

ini adalah Hi-Tech Water System yang dinamakan Bio Aura...sape2 yg nak ada aura kena la minum air dari waterfilter ni...hahaha... yang bagusnya air ini ialah Ph nya menghampiri air zam-zam.of coz la x bole dpt nak setanding dgn air zam-zam tp nak hampir2 tu kire okla kan...Ph air ni 9Ph lebihkurang,manakala air zam-zam pula 11Ph.

kelebihan air dari sistem tapisan ni adalah air nye mempunyai kandungan oksigen yg sgt tinggi di mana molekul2nya bersaiz nano yang membolehkan oksigen mempunyai peluang yg lebih tinggi utk memasuki membran sel darah kite.dengan itu perjalanan oksigen ke seluruh badan menjadi lebih lancar.dan yang paling best sekali,air tapisan ini adalah sgt bagus utk bayi2 & kanak2 kerana berkemampuan mencerahkan minda anak2.

lagi ape ekkkk...hmmm...utk org2 yang berpenyakit sakit buah pinggang,gout,kencing manis,darh tinggi,resdung,senggugut dan byk lagi penyakit2 kronik yg lain digalakkan minum air tapisan nih...

nak cite psl benda ni,byk sgt kelebihannya...boleh tgk kat website nih :Bio Aura

sape2 yang berminat nak beli boleh YM saya...id saya fealize1010.ataupon call saya 016-2246256.harga nye rm2400,tp utk kengkawan blog..saya juai rm2100 sajorkkk..boleh buat ansuran yo...rm100 kali 24bulan..sape yg nk tlg jualkan pon saya bagi manissss !! ngeh ngeh ngeh2x...

ok..daaa !

p/s : 9/10 rezeki datangnye dari perniagaan..itu janji Allah pada kite...

10 comments:

Aleeya said...

wahhh bisnes ekk
pernah dengar fasal bio aura nih
bagus katanya kan..

fealize_eleanoer said...

aleeya :

mmg bagus pon ;)

viruspadu said...

ewah bisnes mam dah dia sekarang

chaiyok3

NahDaTuLIzaH said...

em...
xde demo ke?
tempoh percubaan dalm setahun ke?
kalo dah ok baru beli..ok x?
hehehe

hOtMaMa said...

waaa..baikk punya promosi nih.. semoga bisnes makin berkembang maju...

nasazfrog... said...

business women plak ke,,, bagus la tolong hubby,,, dapat menambahkan pendapatan nih...
:)

eliyashaka said...

hai sis..

interesting juga mender ni..mudah2an bisnes bertmbh baik..:)

*ur so beautiful sis!suka tengo pic kat profile tu

haja said...

wahhh...sgt menakjubkan. bleh bayo ansur2 plak tu...bagos2...

mummysyafie said...

wah..first time tengok boleh bayo ansuran ni..bagus²

PuteriSatu said...

2,100 ek..? bayar bulan..bulan...jap nak kira utang dulu...wekek