Tuesday, March 25, 2008

hari ni saya sedih....


kenapa beri harapan palsu..

jika sbnrnye tidak mahu...

kenapa beri janji dusta...

jika mulut membyg nista...


ape sbnrnye yg kau mahu...

ape sbnrnye yg nak dibukti...

ape yg nak disaksi...

ape yg perlu laggiiiiiii???


sungguh...

sungguh aku sedih...


nak buat ape...

nak buat mcm mane...

nak start semula dari mana....


teruskan...

atau berpatah balik...

memakan rasa,memakan jiwa,memakan kari..ehh ape kari pulak nihhh....


layankan lah ajer...

jeritan batinku...

semoga tuhan...

memberi ketabahan..

dan kekuatan...

utk aku hadapi masa depan.....

20 comments:

sHIEMz said...

sabarlah... maybe ade hikmah..salam perkenalan.. :D

sHIEMz said...

my photography http://shiemz.fotopages.com

hOtMaMa said...

ehh..poms..apsal lak ko sedih nih..?? mak turut sipati gak la walaupun tak tahu apa2..

fealize_eleanoer said...

shiemz :

salamz jgk utk awak yek...

hotmama :

ntah ler nok....malas tol nak ingat..n'way thanx...

arianna adrizal said...

aiseh.. mkn dalam ni.

sabau eh.

fealize_eleanoer said...

anne :

xpe...boleh kontrol lagik nih

PuteriSatu said...

la hai..naper plak ni...siannya...dahla jangan diingat perkara yang sedih2 tu seme...ni akak nak tanya ni:~

klu akak nak make up je leh tak..huhuh..tunang dah kawin dah...anak pun dah ada..tapi manalah tahu..nak buat fotografi ke..leh tak make up kan...charge berapa ye..huhuhu

fealize_eleanoer said...

puterisatu :

kite YM ye :)

shazlyna said...

kuatkan iman, sabar byk2, ingat Allah, ingat anak. itulah kekuatan yg kite ader.
nasihat utk aku dan ko
hidup mesti diteruskan....

Aleeya said...

saba okay...
be strong

setiap ape masalah yg dtg..pasti ade hikmahnyer..

budak gumok said...

"kenapa beri harapan palsu..jika sbnrnye tidak mahu..."

tak jujur la namanyer tu

"kenapa beri janji dusta...jika mulut membyg nista..."

ni pasal dia yakin kau akn percaya pd apa yg lahir dr mulut dia

"ape sbnrnye yg kau mahu...ape sbnrnye yg nak dibukti...ape yg nak disaksi..."

bermotif menjatuhkan atau mengecewakan kau

"ape yg perlu laggiiiiiii???"

tak pyh tanya, sb org mcm ni takkan puas hati sentiasa

"sungguh...sungguh aku sedih...nak buat ape..."

sedih kau menandakan kemenangan dia

"nak buat mcm mane...nak start semula dari mana....teruskan...atau berpatah balik...

"minta pentujuk dari ALLAh…jgn ikut hati"

"memakan rasa,memakan jiwa,memakan kari..ehh ape kari pulak nihhh...."

yer..makan kari rasa sedap

"layankan lah ajer...jeritan batinku...semoga tuhan...memberi ketabahan..dan kekuatan...utk aku hadapi masa depan....."

insyaALLAH..aminnn…………

Nick………..Gambate!!!
ni cobaaaaaaaan namanya :)

fealize_eleanoer said...

shaz:

tengkiu

aleeya :

mungkin ade hikmahnye

fealize_eleanoer said...

budak gumok :

pjg nye hang analyse wordings aku..

anyway tengkiu..

:)

puterikurekure said...

apsal nih?

meh bagitau kat kite...

nasazfrog... said...

stay cool la yang... nape ni sedih no la hai bunyi nyer...

Beauty Bride said...

puteritotis:

nnt kite YM yek...

nasazfrog:

jiwa tgh blues...

13may said...

hmmm...stay strong!

insyaALLAH semua akan ok :)

mama ranggie said...

kenapa ni sayang...

cuba cerita sikit...

p/s:jgn ngajuk,awards kat blog mama tu ade lah nama awak...x perasan ye!mama sayang awak lor...

Beauty Bride said...

13may :

i'allah :)

mamaranggie:

ade eekk... hikss..

muaahhsss ... :D

m i n e r a l . . . said...

be cool bebeh,....