Wednesday, March 05, 2008

bz nyerrrsss....

hye uols...

sorilah...aku bz je manjang.smenjak dua tiga ploh 4 menjak ni byk benda yang harus disetelkan dan dikejarkan sampaikan aku x terkejar sbb smuenye terkejar-kejar dan harus diberi pengkejaran.

haaa...nak tau nape...skang ni da tibe time trening utk staf intervasiti.tahun ni akan diadakan di UMS,Sarawak.dijangkakan event ni berlangsung from 16th till 22nd of June 2008.so...harusla muka aku ni mcm biasa,kalo x kat olahraga,kt netball la jawabnye...tp rasanye tahun ni x masuk olahraga kot sbb pengurus netball x kasikkkk...alasannye takut injury aku makin serius lps game olahraga nnt...injury hapekah itu...PALE LUTUT & tulang keting aku ni la..ape laieee...

tapi dari apa yang aku dgr la kan...ala..biasala..wind sepoi2 language nih,bknnye x boleh masuk lebih dari 1 game tau,dibolehkan sbnrnye, cumenye terpulang pd pengurus game tu la,diberi kebenaran atau tidak...tetibe aku rasa tergedik2 mcm nak main olahraga jugak....camne?heheh...

tapikan...kat sini aku nak kongsi la kepenatan aku nih...trening netball isnin&rabu,kol 8mlm-10mlm..kadang2 terlajak sampai 10.30mlm.penatnye wehhhh!!! bile da smpi umah tu ntah nape jadi kebiasaan lak,badan letih sgt susah nak tido jadinye..kadang terlajak perahu bgn kol 7,boleh ??...subuh gajah la aku jawabnye...ehh gajah ke...rasanye mcm arnab kot..sbb arnab comel sket...kan aku ni comel...**wink wink**-perasan !

dan lagi satu,projek aku la yg membuatkan aku x cukup masa.projek hapekah itu...heheh...nnt akan aku ceritekan pd next post...biar korang tertanyer2 sket...hahaha...((padahal korang x pedulik pon ..hahaha))**perasan lg sengsorang**.aku bagi clue...berkenaan KECANTIKAN & HARI KEBESARAN....hahaha...gelak lagi..hari ni mmg aku byk gelak...mak soke mak soke...agaknye dpt x korang teka???

xde talian hayat ok...tali kapal ade kalo korang nak...x pon tali tape...boleh ukur pinggang...hueh hueh hueh hueh....

oklah aku rasa cukupla aku merapu...aku nak gi hambik safiya ku yang terchenta tu...haaaa...ckp psl safiya..aku nk cite satu part yg best ni...safiya da pandai DANCING wehhhh....mak soke mak soke tawww....

huhu...okla...ni da kali ke berapa punyer ok ni kekdahnye,,,ni btl2 nye ok...

ok..(ok lagik)...mak nak cha alipp bot...

bye !

27 comments:

puterikurekure said...

mak oiii...
kalah mak nyah!
training netball sampai 2 jam?
lama tuuu..
jaga kesihatan diri ek.
:)

mama ranggie said...

main netball ye!

x yah lah masuk olahraga tu kalo masih x blh...

nanti pape hal kan susah...

wish u all da best...

g sana nanti boleh lah kim beli ole2...

budak gumok said...

aku jadi pom pom girl bule...

tp tak pakai skirt la...aku pakai kebaya belah sampai peha.

musti pasokan lawan terkedu. ini mcm kau bule menang :P

Aleeya said...

bznya ko
patut blog pun tak berhapdet..
bizi2 gak..
kesihatan jaga wehh

take care tawwwwww

fealize_eleanoer said...

puteritotis:

ok...akan ku jaga!
;)

mamaranggie :

okeh mama...tp tulah rasa tergedik2 tu tetap ade..

fealize_eleanoer said...

yus :

halamak eeiii...malunyer akuuuu !
;)

aleeya :

i will dearie !

FarahChan kat sini said...

dari universiti mana ni eh?tahun 2005 ada xkat UM??sbb thn 2005 tu UM jadi tuan umah.saya ada kat situ.

fealize_eleanoer said...

farahchan :

hi farah...

ade..muke saya ni mmg glamer kt sukan staf nihh...huhu...since 2001 lagikk...thn 2007 jek saya x dpt nak join kt Perlis coz pregnant.

heheh.. ;))

Shahlina Mustafa said...

salam..selamat berkanlan..rajin2 masuk lah ke blog saye ye

arianna adrizal said...

mak aihh bz mcm wakil parlimen. heheheheh!

cam nk tersama pulek. kat ofis ni pun tgh dok sibuk msg2 nk bersukan. pesta sukan kitorg may nnti. tp kat uum je. kan best kalo wat kat ums ke, xkisah ler mana2 yg lg jauh.. mesti diriku ini tergedik2 nk msk sukan wpun xreti. kekekkekekek..

m i n e r a l . . . said...

hati2 sy jg sdg menahan derita kepala lutut akibat bolasepak....
tp skrg gian nk main futsal belasah jugak... pakai knee guard phsio rekomen sure ok heheheh

PuteriSatu said...

sebut netbal tingat masa sekolah..dah lama sangat tak main..dulu penah join ofis punya group..top2 dah bubar...klu tahun ni ada tingin nak join..klu laratla..huhuhu...

fealize_eleanoer said...

shahlina :

hye..slm perkenalan

anne :

ko pon tergedik2 mcm aku jgk kan nyah!..hhehe

fealize_eleanoer said...

mineral :

ye ke..alolololo..same la kite..
sy pakai knee guard Kappa...

phsio sy pakai utk ankle guard jek.

huhu..


puterisatu :
owhh...terer jgk la nih yek..kalo larat ape salahnye..utk kesihatan dalaman...hahaha... ;)

Ummi Yang Tomey said...

ish.. satu satu ler dik ooi..
karang sakit karang.. sian pulak si safiyya tu...

apa2 pun.. akak sokong sepenuhnyer.. hidup UPM!!!!
huhuhu

faisal said...

waaaaa, aktif dan bizinye dia,huhu...:P patut jadi wakil rakyat ni sbb ada stamina tinggi,hehee

fealize_eleanoer said...

ummi :

satu satu..saya syg netball..
dua dua..saya syg olahraga...
tiga tiga..saya syg upm..
satu dua tiga mencikkk semuanyer..

hahaha!

acai :
saya mmg jadik wakil tau wakk..
WAKIL hati ku...
boleh?

TTeeett !!

mummysyafie said...

salam kenal erkk..

mula² nengok muka awak ni macam muka yanie mentor lah..

fealize_eleanoer said...

mummysyafie :

slm jgk ...

mcm yanie ekk?
bkn mcm siti nurhaliza kehh???

skueng skueng skuenggggg !!!

Mommy Lily said...

projek ape tu? berlakon lagi ke? ...

fealize_eleanoer said...

mommy lily :

tungguuuuu !!!

:D

nasazfrog... said...

makk aii bz2 pun entry dia pjg gle... nak lepaskan tension ker... yang..

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

tension ke...

TTeeettt !!!

shazlyna said...

ko nak msuk sukan sea ke
majulah sukan utk ko
jgn lebih2 sgt main
nanti dah sakit susah...

fealize_eleanoer said...

shaz :

ha'ah..sukan sea...kt laut cine sltn blkg uma atok aku...

:p

ok..i will...tq

haja said...

dh pndai dancing...wahhhh sukalah mama dia tu...

fealize_eleanoer said...

haja :

owhh...mestila sokaaaa ! :D