Wednesday, February 27, 2008

WHAT D F*** !!!


KALO X PUAS HATI,CAKAP DEPAN2 LA BAIIII !!!

X YAH LA NAK TUNJUK BAIK CKP BELAKANG2 !!!

MULUT HAMISSSS BTL LA...BAU LONGKANG TAU X!!!

GI CUCI GIGI TUHH....HILANGKAN BAU TAIKKKK TUH !!

KALO NAK RASA PENAMPAR CAP KAKI AKU,MEH SINI AKU BAGI FREE !!!!!!

--->>sebbaikla ade blog,boleh aku melepaskan marahhhhhh !!!!ya allah,jgn la sampai aku naik syeikh sat gi nih,tenangkan la jiwa ku ini !!!!

14 comments:

Aleeya said...

sapo lak yg ekau hanginkan ni fealize oi, ...releks2..kang tak pasal2 cpt kodut wajah jelita ekau kangg..hikssss...ckp nogori le plak ..saje je test pelbagai bahasa dalam msia nih...pasni nak ckp sabah laks..

Mommy Lily said...

sabor sabor..jgn meletop blog ni jadi otomen...hehe

mama ranggie said...

sape lah plak yg nak kena cap kaki tu?

meh sini,cakap dgn mama sape die?mama nak rotan die...

haja said...

aduhai...marahkan sape ni..skang ni sana sini kt blog sume marah2..aduhai...nasib blog ni xpndai brsore...;)saba yek...

budak gumok said...

wah..sekarang kau pulak dah tak puas hati dgn dia nih.
aper kata kau plak cakap pasal dia betol betol blakang dia...
biar dia dengar. pasal kalau kau ckp tak puas hati dpn dia, nanati kau dapat bau gigi dia.

nasazfrog... said...

hai nape nih? wah marah betull ..sape kah makhluk yg telah bikin kwn ana marah camtuh sekali ... nanti bagitau ok... cool down bebeh.

13may said...

mai siram ayaq....kasi sejuk sikit..

hehhe...

cool cool... :)

puterikurekure said...

la..awat lak nih?

cool ya sis!

shazlyna said...

istifar byk2
biar Allah yg membalasnya
biar deme cakap byk2
nanti dah penat deme diam ler
diam itu adalah lebih baik

Ummi Yang Tomey said...

mak aii...
takut maaak!!!!

happyirfa said...

SALAM..
bawak mengucap..sabar banyak2 yer..
sabar itu sebahagian drpd iman..
he he

fealize_eleanoer said...

uols...

i da ok skang...

tengkius for the advices..

really appreciate it..

muahhhssss...!!

viruspadu said...

jgn marah lama2 yer

coolllllll

senyum2 baru manisssssss

faisal said...

sabar wak sabar,hehee...
org2 camtu kekadang mmg tak bleh ditegur or di ajak gaduh sbb dia dari spesis zaman mesolitik,hehe..hidup tak reti bertamadun lagi,hahahahaa