Monday, January 21, 2008

my besfren's wedding...

hai korang...

ingat lg x member aku yg da nak kawin hr tuh...yg ex crew Air Asia&MAS tuh...

so tarikh yg dinanti menjelang sudah...tanggal hari Asyura' tempoh hari...

Sabtu lps adalah majlis resepsi nye yg berlangsung di Grand Blue Wave Hotel di Shah Alam... majlis nye sgt grand okekkk..i jeles tawww...kalo la ade duit terlebih2 yg kunun2 x tau nak buat ape kan...harus aku dgn ai wat majlis lg sekalikkkk...hahaha...aci ke???

ngeh ngeh ngeh(18 kali doplopat ratus kali 10ribu)...xde nye aku nak wat majlis gituh..rasanye simpan utk safiya lg baik kan,leh besarkan figure ASW2020 die tuh...asek 3 angka je x bergerak2... lain la sang Lia tu (the Bride)...hantaran die 55K...mampula die handle majlis gituhhh ***munyik ayat jeles je nihh..hisk hisk **

k..berbalik & terbalik balik pd cite the bride & groom..majlisnye sungguh indah skalikkk...dan yg paling best skali ialah aku dpt jumpe member2 felisa aku...of coz la the bride,Lia,and Ana and Sally (bkn nama sbnr)...aku rasa mcm reunion pulak...walaupon x cukup korum...

dan yg lagi lagi lagiiiiiikkk best ialah tumpuan ramai pada my lil girl...safiya buah hati mama tuh....safiya ni mmg born with smiles lahh...org pandang je die senyum ,die senyum je org pandang,smpikan photographer pon snap2 gmbr die...siap ade yg ckp mata bulat nyer,comel giler...tp jgn smpi ade yg angkut mcm anak sendiri lakk..x nak aku jd mcm kes Sharlinie...iskkk...amid2x...simpang malaikat...jauhkanlah musibah tu dr menimpa kuarga ku !aminnn !

sblm terforgot,mjlis tu dihadiri Fafau...punyer la aku excited...terus terjah die nak bergambar...heheh !utk Fafau...sorilah aku x sabau,jgn panggil aku lahabau ye hawau ! **ayat melakaian**

oklah...ni je gmbr2 yg ade...nnt kalo photographer tu da upload smue gmbr2 majlis tu, aku publishkan okekkk....



ni akukkkk !



**ni ana



**ni sally dgn anak aku,safiya camelia



tgk mata safiya tuhh..



safiya pantang kena agah



**ni Fafau + akukkk



***ni smue orang gilakkkk



**ni aku,safiya,ai



**ni aku + Lia



**re union Onion...heheh...re union felisa beauty makeoverrrssss



**ni pelamin dgn 3 sukuriti guard...
bye !

18 comments:

mama ranggie said...

wow...glamo makngah yer...

cun tu sesekali mak org bergaya...

fealize_eleanoer said...

mama :
huhu....glamo ke gelama ?
baju nikah tu mama,muat pulak bile di try and error...

ngeh3x..

nasazfrog... said...

wahh cunn banget lorrr.. aper rahsia nih...

viruspadu said...

veri the bom bom..

glamers habis

agaknya kalu sy ada kat situ, sy la insan paling selekeh mekeh sekali gitu kan

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

kecantikan sebenar dtg dr hati...hahaha...mana der rahsia wak,bile da kurus sket tuh,automatik rasa yakin tu smpi..ditambah dgn skill make up...ngeh ngeh3x..

viruspadu :
cantik menarik tertarik kau memang da bomb !...

PuteriSatu said...

safiya dengan mama dia..sama cantik sama comey sama lawaa.....eeiii geyam tul tengok safiya tuh....mama dia tak leh geram...biar papa safiya sorang je yang geram muahahahha...

apapun..mama safiya memang cun...klu orang kata anak dara pun orang caya..huhuhu

fealize_eleanoer said...

puterisatu :

erkkss...x aci ke kalo kite geyamm tgk anak sendiri?
uhuk uhuk...

bergaya utk papanye la mamaputeri..die x suke nmpk kite serabai!huhu !

flush said...

timaksih sbb sudi singgah..
anak awak mmg comel..

ps; betul ke peha fafau besar gedabak.. ahhahha..

faisal said...

alalala, comei2 sume wak yg ada dalam gambar,huhu..mesti awk ramai lagi member2 celebrities kan,ehhehee

fealize_eleanoer said...

flush :

erkksss...tidak la pula hamba melihat paha nya tuanku..lantas hamba kurang arif tentang kebesaran dan saiz peha nya,tuanku !

faisal :

ala wakkk,celeb ke bkn celeb ke...darah same je kaler merah..kalo darah kaler putih mcm Mahsuri tu mgkin bole la saya 'kerek' sket...huhu...

debikdebuk said...

..........


ermmm... majlis yg glamer-mengglemer..

fealize_eleanoer said...

debikdebuk:

ermmmsss....ye ke

hOtMaMa said...

patut la pown ur safiya tu jadi tumpuan ramai... mmg sngt chumel!! pas tu mcm peramah lak bila agah ek..

fealize_eleanoer said...

hotmama:

setuju2x... :D

budak gumok said...

selamat pengantin baru utk member kau tuh...
semuanyer nampaka glamer...
dalam reramai..safiya paling glamer lah...bak kata erma fatimah dlm lela isabela, "vogue the vase" :P

fealize_eleanoer said...

batu :
sfya mmg "vogue d vase".... :D

m i n e r a l . . . said...

wahh gmbr br sudah kulut arrr, eh silap kurus arrr...
err krim salam ana, huahuahua

fealize_eleanoer said...

mineral :
sket kulut larr uncle...

itu ana aahh...owhh..itu budak sulah ala tunang wooo...ala olang sulah cop ! :D