Thursday, January 31, 2008

congrats to my bro in law

da lama dah aku nak masukkan gmbr2 kawin diorang ni,tp sedang menunggu gmbr2 yg agak cantik dari photographers diorang tuh,tp mcm lmbt sgt la...

so..inilah sket2 gmbr2 majlis adik ipar aku kt melaka dgn kt sini...majlis sblh perempuan dibuat sebulan yg lalu...29 Dis 2007 dan kt KL ni dibuat pd 26hb Jan yg lalu.


ni kat melaka


ni kat KL

yang ni gmbr2 yg aku dpt upload dari web slh sorang photographer time majlis kt KL.kat web fp dgn multiply die ...





so tahniah la utk adik ipar aku ittewww...semoga perkahwinannye berkekalan hingga ke anak cucu.bahagia hingga hujung nyawa....

10 comments:

mama ranggie said...

cantik baju die,merah!

semoga kekal abadi...

bb dah cukur jambul ek?

puterikurekure said...

ingat aritu nak wat kaler merah for baju sanding, tapi bertunang aritu dah wat kaler ni or hantaran. huuuuuu......

sori yang, aritu tukar link tak bagitau. semua macam tiba2 jek. hehehehe..

princesstortoise.blogspot.com k?

fealize_eleanoer said...

mama ranggie :

yang merah itu hati..

:D

fealize_eleanoer said...

princess totis :

huhu,,,
kerinduanku terubat jua..

sebbaik ternampak dlm blog azim2u.

ok..updated !

arianna adrizal said...

ooo.. musim kenduri kendara tak abih lg eh

fealize_eleanoer said...

anne:
blm laie...

Ning pon br nikah :D

faisal said...

smoga kekal ke akhir hayat,amin...:) suwiitt betulla pengantin tu,huhu..bilala nak kawin nih,hehehehe

fealize_eleanoer said...

faisal :

amin..

nasazfrog... said...

merah dia memang mengancam u... tgk gamba pengantin cam nak pakai baju pengantin lagi sekali jerr..
wah dah cukur jambul ker baby... ha dah merangkak.. sronok kan tgk anak dah pandai.. ade perkmbangan..

fealize_eleanoer said...

nasazfrog :

bersanding la lg skali dgn cik abg :)