Tuesday, January 29, 2008

bukannye aku x nak ....


bukannye aku x nak update blog,tp aku bz sket...semlm br habis shooting (video promo) + kena jd make up artist... letih sgt

bukannye aku x nak lelepak dgn kengkawan lps hbs training olahraga/netball, tapi aku rindu dgn anak aku & nak cpt blk uma...

bknnye aku x nak gi jenjalan lama2,tp aku kena blk uma cpt sbb nak buat bubur safiya + kemas beg die utk ke nurseri esok...

bknnye aku x nak bercampur dgn orang,tp MASA tu xde...so tolonglah faham sbb BKNNYE aku SENGAJA !

9 comments:

mama ranggie said...

yelah2...faham dah...

lepas ni walo sikit,update lah...

hehehe...

amaran!

(makin comel lah die tu-anak tau!)

nasazfrog... said...

lorrr cian nyer dia sibuk sgt heh... memang sesibuk maner pun kiter anak mesti kiter utamakan yerk... kadang tuh balik keje penat tgk muka anak terus hilang penat kiter ek..

fealize_eleanoer said...

mama ranggie :
heheh..saje je tu mama,kasi gertak sket !

nasazfrog :
setuju2...

faisal said...

yela wak, sy faham, ceeewaahhh...:) bznya jadi mama yg berkerjaya,hehe..:) waaa, video promo utk apa wak?

viruspadu said...

hehe... dah ada anak gini lah

semua limit kan

erm... jd mekap artis kamu yer

sgt pandai mekapkan orang yer

kalu gitu mekapkan sy boleh?

LILY SAFIYYA said...

ye...tinggalkan je la note sikit2 kt sini walaupon bz...

semakin somey laa puteri tuu

budak gumok said...

xper bebeh....
jgn sesakkan sangat kepala dan masa kau dgn benda benda yg BUKAN KAU TAK NAK tu. jgb buat sendat otak yer....xder aper lagi yg lebih bernilai dari cukupkan masa kau utk famili..:)

p/s: video promo aper..? promo takper..jgn prono..
kah kah kah kah..(18juta)

fealize_eleanoer said...

faisal:
tu ar acai,sejak jd suri rumah & tangga nih,masa tu mmg sgt2 jeles dgn sy tawww.tu blm bab2 masak makanan mlm lg tuh..huhu

video promo utk UPM ni...

viruspadu :
sy mmg wat partime make up kan org.bole aje make upkan kamu :D

fealize_eleanoer said...

mama lily safiyya:
waahhh,ramai rindu kat i..oklah2,walopon bz,sy akan jote down sket2 ape yg patut okeh mama?muaahhh..cyg mama bucuk3x...

batu :
okeh bebeh ! aku bkn ape yus,kengkadang depa ni x phm2,x tau la kalo2 wat2 x phm...

video porno...tttteeettttttttt!! sgt salah jwpn ko itu..tu lbh kurang filem pendek durasi 10-15min utk UPM.