Thursday, December 06, 2007

antara minat & kepentingan kerja

hai syg...


ermmm...td aku dpt call dr prod house Rumah Karya Citra @ Wangsa Maju.Person in charge tu offer aku utk satu watak wanita bertudung dalam sebuah drama bersiri utk Astro Oasis arahan Erma Fatima.dijangkakan shoot utk watak tu dalam mase 2 minggu merangkumi 6 episod....


actually aku da lama sgt x berlakon,da lama x modelling...adalah dalam setahun lebih..since kahwin la sbnrnye....hmmm...mcm mana yea....aku mmg minat sgt tp tu la...mesti kena cuti dr kije....schedule x kuar lg,so x bole nak agak la bile start shooting tuh,and schedule tu pon sure confirm sgt2 mesti berubah2 sbb ikut jadual pelakon2 yg lain + keadaan cuaca dsbnye... safiya tu mgkin aku x bimbang sgt la sbb nenek nye kat sini mmg bile2 masa je bole jaga safiya tuh...

mcm mana yeak....nak ikut kehendak hati ke or buat je kije mcm biasa & lupekan je offer tu...

adehhhh.....

x pela...nnt2 aku pk....bincang dgn ai dulu....

bye syg....

2 comments:

Lily Safiyya said...

Mama safiyaa ni pelakon ekk??? citer ape ye yg mama pernah lakonkan...safiya ni semakin ari semakin comeyy...rambutnya mcm lily kita la tk lebat2 jgk..hehe kena letak minyak kelapa kot

fealize_eleanoer said...

dulu la...kite penah jgk la berlakon sket2...wat partime aje...ade spanar jaya,tipah tertipu,dilema wanita episod Buruk,Bkn yg Pertama..pas2 ntah ape lg ntah...da x ingt...xdela watak penting sgt,dilema wanita tu dpt chance jd pelakon pembantu..mmg best dpt berlakon dgn didie alias...modelling pon wat partime jgk...utk safiya tuh kite letak minyak zam2 al la kazam... ngeh ngeh ngeh....