Wednesday, October 31, 2007

kisah abah + raya 2007

hai syg,

semlm mak ckp dgn aku,abah da sedar semula dan berite yg agak best pada aku ialah abah da boleh mula buang air besar.nurse ckp abah da byk kali salin pampers,sbb kerap buang air besar...pd aku tu satu progress yg baik.cume mase nak bwk abah gi scan paru2 die time yg x best..nurse bukak alat bantuan pernafasan die,tp abah tercungap2..seolah2 mcm nak putus nafas,kate mak...tu yg x brp best ni.mak kate mak nangis tgk abah mcm tuh...yelah sblm ni abah ok..tp tibe2 pulak jd mcm ni..dugaan btl...hari ni nnt mak gi tgk lagi...aku nak blk tgk abah tp mak kate x perlula..jaga kije aku ni baik2...kalo ade papehal yg penting mak akan inform aku,katenye.....hermmmmm....

aku hampir2 terlupa nak letak gmbr raya 2007.thn ni aku beraya dulu kat rumah ai...malam raya kami dok uma mentua sampai raya ke 3.pagi raya ke tiga tu aku blk melaka beraya kt sana pulak.safiya dpt byk duit raya,aku cadang nak bukakkan akaun ASW 2020 utk safiya,tp syaratnye kena 6 bln keatas..so aku kena tggu lebih kurang lagi 2 minggu utk open account safiya tuh...yg aku nak kongsikan ialah hari raya thn ni mmg pada awalnye aku mmg da rasa x best...rupe2nye ade dugaan yg nak menimpa...

aku ada abadikan beberapa keping gmbr raya 2007...



gmbr family kami yg pertama kali berhari raya bersama baby.thn ni kami serba kuning..kuning diraja...



kamilah rakyat berjiwa raja...skueng3x...




safiya dgn bangganye posing tunjuk baju kurung die yg paling comel dalam dunia nih...heheh..besan mak aku kt muar jahitkan...



bergmbr dgn kuarga ai..ai x ramai adik beradik...berdua je...adik ai tu pon da bertunang,bakal kawin awal tahun dpn..



raya kedua safiya pakai skirt jeans dgn ves jeans,tp mase ni x pakai vest tu...panas...

safiya senyum2 nak ketawa tp mcm malu2...


safiya da ngantuk mase ni..tp aku paksa jgk die bergambar dgn aku...tgk la tembamnye aku nih...bile la nak kurus balik mcm dulu..huhu...


okla tu aje..bye...

No comments: