Friday, August 11, 2006

~Glittery Rampaisari~


hi dear...ptg ni sblm blk kg...i drop sini jap...

tadi course-mate aku,Azue,hantar gubahan kayu manis dgn gold pouch die kat opis aku tadi...lawa giler kayu manis tuh...gold pouch tu pon cantik sgt2....skaf utk veil aku tu pon kaler pink die lembut la sgt2nya..aku ni selain blue,aku suka kaler pink dan kaler silver..mcm gol&gincu tuh..huhuhu... tadi aku try amik gambar kayu manis tu,tp x brp nak cantik la,maklumla fon x canggih sgt..so aku masuk blk dlm fotopages azue dan save gmbr nye.gubahannye lebih kurang cenggini la..tp x dela 100% camni..lain sket tang ribbon dan kemasan potpuri nye..

gold pouch nnt aku nak letak sweets inside and nak bg kat staf2 kat btm nih...

tudung ni aku x beli smue la kat azue..coz aku da beli kat melaka.aku jez beli anak tudung je..kat dalam tuh..kaler lite pink ...mmg cantik...

so...aku mmg puas hati sgt2 dgn barang2 yang azue jual kat aku..oklah..ni pon da nak kol 5 nih..jap gi aku nak gerak blk kg...kena drive leklok..maklumla darah manis...kui3x...


babai....

No comments: