Monday, August 28, 2006

From the inside....

Suke untuk aku memperkenalkan...

ni lagi satu blog kawan aku.... Nazhatul Shima Ab. Hamid.... Die ni kawan aku mase kecik2 dulu,kalo x silap dari darjah 4 rasanye...time tu die kecik aje...slalu kena buli dgn budak2 lain..aku penah buli die x...hemmm ... :D ..xdela...mana ade aku buli die...tapi la ni die mmg da besar da...bsr sgt..ehemm...ehemm...yus...jangan mara arrr... ;))

die panggil aku nick..aku panggil die yus...nak tau kenapa...mana leh tahu...rahsia sulit kerajaan Republik of Merlimau...ahakkkssxxx....

http://nazhatul-shima.blogspot.com/

Thursday, August 17, 2006

balik kg...nak kawin..yeyey..


hai syg..

ptg ni aku blk kg...sonok gak rasanye nih..nak blk kg...sebb da nak kawin kan...hihihi...

malam ni ade kenduri kesyukuran dan cukur jambul fatin irdina bt thajudin(anak buah aku).

oo..lupe nk bitau..aku nye projek akhir dpt A..hihihi....aku nye gpa sem ni 3.1.tp cgpa ngam2 jek 2nd class upper...2.796...kalo 2nd class upper pointer die 2.75..hahaha,,,kire oklatuh..dpt gak 2nd class upper...

tadi aku isi borang bakal graduan dan da fax ke PPL.balik je dr honeymoon,lps dlm seminggu lebih gitu...aku naik pentas....tarikh grad antara 16-19 sept... :D rezeki kan...tuhan nak bagi....alhamdulillah...

okla dear...aku nak gi umah sana jap..ai tgh psg langsir tuh...

ptg ni kol 3 aku cabut blk kg...

k syg...jumpe lg lps 4sept nnt ekk..lps aku blk honeymoon...huhuhu....

bye syg...muahhhhhhhhh......

Tuesday, August 15, 2006

drama dilema wanita..

hai sayang..

semlm drama aku kuar kt rtm1 tau,kol 9.30 mlm...drama dilema wanita tajuk 'BURUK'....best gak tgk drama lakonan sendiri...aku nampak cantik dlm tuh..huhuhu....lawaknye...

dalam drama tu aku berlakon sbg watak "Siti" yang dicemburui Didie Alias kerana kecantikan dan keramahannye....

tu antara gambar2 mase shooting tu...nak masuk kan smue besar sgt ler...
k...bye...

Friday, August 11, 2006

~Glittery Rampaisari~


hi dear...ptg ni sblm blk kg...i drop sini jap...

tadi course-mate aku,Azue,hantar gubahan kayu manis dgn gold pouch die kat opis aku tadi...lawa giler kayu manis tuh...gold pouch tu pon cantik sgt2....skaf utk veil aku tu pon kaler pink die lembut la sgt2nya..aku ni selain blue,aku suka kaler pink dan kaler silver..mcm gol&gincu tuh..huhuhu... tadi aku try amik gambar kayu manis tu,tp x brp nak cantik la,maklumla fon x canggih sgt..so aku masuk blk dlm fotopages azue dan save gmbr nye.gubahannye lebih kurang cenggini la..tp x dela 100% camni..lain sket tang ribbon dan kemasan potpuri nye..

gold pouch nnt aku nak letak sweets inside and nak bg kat staf2 kat btm nih...

tudung ni aku x beli smue la kat azue..coz aku da beli kat melaka.aku jez beli anak tudung je..kat dalam tuh..kaler lite pink ...mmg cantik...

so...aku mmg puas hati sgt2 dgn barang2 yang azue jual kat aku..oklah..ni pon da nak kol 5 nih..jap gi aku nak gerak blk kg...kena drive leklok..maklumla darah manis...kui3x...


babai....

BALIK KAMPUNG..YEYYEY!!

Petang karang aku balik kg..yeyey...nak setelkan ape yang patut...rasanye mcm smue da ade...tapi rasa cam x yakin btl ke smue da complete...argghh...balik la jugak..baru puas hati kalo aku check depan mata aku...ermm..ari ni aku rasa rindu kat ai...nape arr??semlm gado x hingatt..huhuhu ! oo...aku lupe nak tunjukkan kad kawin aku yang cute lagi lawa...ni la die..TARAAAA !!!!

kalo nak tgk lebih jelas supaya terserlah ke'cute' tan nyer...ni lah die....presenting..the most lovely and gorgeous invitation card in d whole wide world...

smue orang puji kate kad ni cute sgt..mcm tuan nyer...huahuahuahua...perasantan...takpela...bile lagi nak buat kad jemput org lawa2 kan...biar org tgk kad kite ni special sket..kan bang?kui3x...

rasa cam berdebar lak nak kawin ni...hahaha...yela...camnela agaknye life aku lps ni...ade kuarga lain...ai ade ckp dgn aku..die x nak aku tengking2 die..marah2 die...ckp sekali jek katenyer...dan bile berckp pon die nak lembut2..so die akan terus buat ape aku suroh.

tp masalahnye aku ni kasar sket...ganazz+brutal sket arr...tp i'allah aku akan cube utk penuhi permintaan ai tu...yela..aku pon x suke nak gado2 ni..penat la..x larat...lagi satu bile gado slalunye aku yg tension...

ok..kat sini aku nak letak satu gambar aku yang antara gambar yg aku suka...

aku x tau nape aku suke gambar ni..gambar ni mase aku wat modelling utk baju pengantin...orang kate aku nampak "jelita" dalam gambar ni...skueng3x...jelita la sangat...tp mmg aku suka la gmbr nih...

okla ...chaww chennn dolll dulu ..k...tata...